Office Knallers
0
Je hebt niets in je winkelwagen.

0

Kantoormeubelen Eindhoven

VDB Kantoortotaal is NIET alleen een webwinkel voor kantoormeubelen en kantoorartikelen.
Bij ons kunt u ook altijd terecht met vragen, en voorzien u graag van persoonlijk advies. Wij beleveren zowel bedrijven als particulier. VDB Kantoortotaal werkt met toonaangevende fabrikanten uit binnen en buitenland, hierdoor kunnen wij zeer scherpe prijzen hanteren.
Of het nu gaat om ladenkasten, vergadertafels, kantine-inrichting, zitmeubilair, garderobe, werkplaatsinrichting of visuele presentatie, VDB Kantoortotaal staat voor u klaar. 

Met ons (Kantoor Totaal) pakket van meubilair tot kantoorartikel hebben wij alles in huis om u tevreden te stellen. VDB Kantoortotaal, Kantoormeubelen Eindhoven, heeft een uitgebreid assortiment van budget tot design kantoormeubelen. Mocht u een bepaald product niet aantreffen op onze website, dan zullen wij er alles aan doen om het voor u te vinden.

Met onze budget kantoormeubelen zijn we zeker een van de goedkoopste van Nederland. Al onze Kantoormeubelen voldoen aan de Arbo-normering. Duidelijke offertes (Geen addertjes onder het gras) en Top Service (garantie/aftersales)

Tevens zijn wij specialist in het (tijdelijk) verhuren van nieuw tot praktisch nieuw kantoormeubilair. Voor een periode van minimaal 1 week kunt u een werkplek naar wens laten plaatsen. Geen investeringen vooraf, maar het gemak van een maandelijks vast bedrag en het comfort van een up to date nieuwe werkplek, binnen 24 uur geleverd.

Kantoormeubelen Eindhoven

Kantoormeubelen Eindhoven

Ons magazijn is gelegen op industrieterrein Schaapsloop 2, te Valkenswaard, waarvan uit ook de mogelijkheid is tot afhaal, altijd wel gemakkelijk voor (nog) snellere leveringen. Een betrouwbare en snelle levering is voor VDB Kantoortotaal een must. Wij leveren gratis in de regio: Eindhoven/de Kempen/Weert. VDB Kantoortotaal, Kantoormeubelen Eindhoven, staat dagelijks voor U klaar tussen 08.00 uur-17.00 uur, en op afspraak maken wij ook op zaterdag tijd voor U. Achter VDB Kantoortotaal staat een zeer goede en betrouwbare organisatie, met ruim 35 jaar ervaring in beide branches.

 

Wat wij bieden:

  1. Een uitgebreid assortiment kantoormeubilair, kantoorartikelen, facilitaire produkten.
  2. 1 contactpersoon in de binnendienst die al uw vragen nauwkeurig beantwoord.
  3. Betrouwbare partner, zoals wij ons zien  in deze markt.
  4. Snelle en accurate leveringen
  5. Eigen bezorgdienst
  6. Mogelijkheid tot afhalen in ons centraal magazijn
  7. Heel belangrijk: wij zoeken en vinden voor u de oplossing
  8. Een vast regulier telefoonnummer: 040-2019825
  9. Gratis bezorging in de regio Eindhoven/de Kempen/Weert
  10. Betrouwbaar betalingssysteem IDEAL

Dat maakt VDB Kantoortotaal, kantoormeubelen Eindhoven een betrouwbare partner voor uw kantoorinrichting.